Hoogte: ± 80 cmKleur: Potmaat: 26 cm

Kerstboom met verlichting – P 26 cm

kerstboom met verlichting

Kerstboom met verlichting – P 26 cm

 31,95

De prijs is per stuk (!) aangegeven en zoals op de foto te zien is deze beschikbaar in twee uitvoeringen. Het is een verrassing of je de uitvoering met witte of rode decoratie lichtjes zult krijgen.

Een makkelijke kerst met dit kant en klare boompje!

Lees verder...

 31,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Een prachtige kerstboom geleverd met verlichting! De Picea glauca wordt door zijn compacte vorm veelvuldig gebruikt als kerstboompje. Dit boompje wordt geleverd in rieten mand en met sfeerverlichting. Een ideaal boompje om de kerstsfeer te versterken in huis, kantoor, winkel of kantoor. Een makkelijke kerst met dit kant en klare boompje!

De prijs is per stuk (!) aangegeven en zoals op de foto te zien is deze beschikbaar in twee uitvoeringen. Het is een verrassing of je de uitvoering met witte of rode decoratie lichtjes zult krijgen. Met rode verlichting en witte verlichting. Zodra de boom eenmaal op zijn plaats staat kun je deze uiteraard zelf nog versieren. Zet de plant niet te donker en eenmaal per week water geven is voldoende. Nadat de Picea binnen heeft gestaan kun je deze buiten zetten. Het is een verrassing welke kleur je krijgt thuisgestuurd.

Extra informatie

Hoogte

± 80 cm

Kleur
Potmaat

26 cm