Combideal: CombidealDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: GemiddeldStandplaats: Normaal daglicht

Monstera Plantenbox 3 stuks

Monstera Plantenbox

Monstera Plantenbox 3 stuks

 47,95

De Monstera Plantenbox bestaat uit 3 Monstera’s, ook wel gatenplanten genoemd. Met hun unieke, grillige bladeren geven deze kamerplanten jouw interieur een echte jungle vibe. Extra pluspunt: het zijn snel groeiende kamerplanten!

Lees verder...

 47,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Monstera Plantenbox bestaat uit 3 Monstera’s, ook wel gatenplanten genoemd. Met hun unieke, grillige bladeren geven deze kamerplanten jouw interieur een echte jungle vibe. Extra pluspunt: het zijn snel groeiende kamerplanten! De grootste kamerplanten uit deze plantenbox zijn de Monstera deliciosa’s, in potmaat 21 en 17. De Monstera in potmaat 21 is zo’n 75 cm hoog, en de variant in potmaat 17 is ca. 60 cm hoog. Allebei planten van formaat dus! Doordat de Monstera vooral in de breedte groeit, komt deze het mooist tot zijn recht in een hoek, op een dressoir of op een plantentafel.

De derde plant uit de Monstera Plantenbox is de Monstera adansonii, ook wel monkey mask genoemd. Met potmaat 12 en een hoogte van 25 cm is het de kleinste plant van het stel, maar ook een onwijs snelle groeier. Als je deze kamerplant zijn gang laat gaan, wordt het na verloop van tijd een mooie hangplant. Liever een klimplant? Met enige ondersteuning kan deze Monstera mooi langs de muur of een meubelstuk klimmen.

 

Let op! – Het kan voorkomen dat je ineens een druppel aan het blad van een Monstera ziet hangen. Dit heet guttatie en komt doordat de plant water verdampt via het blad. Zorg ervoor dat de kamerplanten niet op een kwetsbare vloer of meubel staat, waar de druppels vlekken achter kunnen laten. De Monstera is giftig voor huisdieren en kleine kinderen.
Lichtbehoefte –  De Monstera’s staan het liefst in de halfschaduw of op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet de kamerplanten nooit in direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de Monstera planten regelmatig een kleine hoeveelheid water te geven. Tijdens de herfst en winter mag de potgrond wat opdrogen tussen gietbeurten door.

Lees alles over Monstera verzorging.

 

Deze combideal wordt standaard geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld

Standplaats

Normaal daglicht