Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cm

Monstera Siltepecana Zilveren Monstera

Monstera Siltepecana

Monstera Siltepecana Zilveren Monstera

 12,95

De Monstera Siltepecana heeft ontzettend mooie zilveren bladeren met blauwgroene nerven. Deze Monstera is vind je niet zo snel, maar hij is wel ontzettend geliefd!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera Siltepecana heeft ontzettend mooie zilveren bladeren met blauwgroene nerven. Deze Monstera is vind je niet zo snel, maar hij is wel ontzettend geliefd! De Monstera Siltepecana wordt ook wel zilveren Monstera genoemd.

De Siltepecana is zo uniek omdat hij twee compleet verschillende verschijningen heeft. De jonge vorm van deze plant heeft smalle groene bladeren en kan je ook als hangplant houden. In het wild kruipt deze Monstera over de grond op zoek naar een boom, waar hij naar boven klimt. Na ongeveer twee jaar wordt de plant volwassen en krijgt hij, net als zijn broertje de Monstera Deliciosa, gaten in zijn bladeren! Je kunt daarom de plant als hangplant ophangen. Wanneer je de bladeren laat klimmen aan bijvoorbeeld een mospaal, dan kunnen de bladeren nog veel groter worden zoals je ze in de jungle tegen zou kunnen komen.

 

Let op! – Deze Monstera is nog jong en heeft nog geen gaten in het blad. Als je de plant laat klimmen zal de plant onder de juiste groei omstandigheden uiteindelijk een volwassen vorm aannemen en gaten aanmaken.

Lichtbehoefte – Plaats deze plant op een plek met veel indirect licht en dan groeit hij ontzettend snel! Vermijd direct zonlicht.

Water geven – De Monstera Siltepecana houdt van een lichtvochtige bodem, dus zorg dat je één à twee keer per week een klein scheutje geeft. In de wintermaanden mag de grond eerst drogen voordat je de plant opnieuw water geeft.

 

Lees alles over Monstera verzorging.

 

* Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm