Potmaat: 17 cmHoogte: ± 50 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtWaterbehoefte: Veel

Nephrolepis Green Lady Krulvaren

Nephrolepis Green Lady

Nephrolepis Green Lady Krulvaren

 16,95

De krulvaren (Nephrolepis green lady) heeft het allemaal. Deze volle, bossige kamerplant met veerachtige bladeren is een plaatje om…

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De krulvaren (Nephrolepis green lady) heeft het allemaal. Deze volle, bossige kamerplant met veerachtige bladeren is een plaatje om naar te kijken. De krulvaren is een sterk luchtzuiverende kamerplant. De Nephrolepis green lady geeft meer zuurstof af dan de gemiddelde plant, en is daarmee onderdeel van het ‘Air so Pure’-label.

De krulvaren komt van oorsprong uit (sub)tropische streken in Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Hierdoor is de kamerplant gewend aan een hoge luchtvochtigheid, wat het een ideale badkamerplant maakt. Heb je geen badkamer met daglicht? Plaats de krulvaren gewoon op een ander plekje in huis, en houd de luchtvochtigheid op peil door

Let op! – Geef de krulvaren altijd water langs de zijkant van de plant, maar nooit in het midden / in de kroon van de plant.
Licht – Plaats de krulvaren op een plek met halfschaduw of een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Geef de krulvaren in het voorjaar en de zomer twee keer per week water. In de herfst en winter hoef je hem maar één keer per week water te geven. De kamerplant bouwt wat reserves op in het blad, dus het zal niet erg zijn als je af en toe vergeet water te geven.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 50 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Waterbehoefte

Veel