Combideal: Combideal

Palm Plantenbox 4 stuks

Palm Plantenbox

Palm Plantenbox 4 stuks

 49,95

De Palm Plantenbox bestaat uit een set van 4 palm planten: de luchtzuiverende Areca lutescens, de robuuste Cycas revoluta en tweemaal de sierlijke Chamaedorea elegans. Samen geven deze planten jouw interieur een rustgevende, groene uitstraling.

Lees verder...

 49,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Palm Plantenbox bestaat uit een set van 4 palm planten: de luchtzuiverende Areca lutescens, de robuuste Cycas revoluta en tweemaal de sierlijke Chamaedorea elegans. Samen geven deze planten jouw interieur een rustgevende, groene uitstraling. De palm planten vormen een mooi geheel, maar zijn tegelijkertijd ook divers. De twee Chamaedorea planten zijn wat kleiner van stuk, met potmaat 12 en een hoogte van ca. 35 cm. Deze kamerplanten kunnen bijvoorbeeld mooi samen op tafel staan, of op twee kleine bijzettafeltjes. De Areca lutescens is wat groter van stuk, met potmaat 17 en een hoogte van ca. 70 cm. Deze kamerplant met veerachtige blaadjes springt mooi in het oog, en komt goed tot zijn recht op een hoek- of plantentafel.

De Cycas revoluta oogt wat robuuster, met een dikke stam en harde, breed groeiende blaadjes. De Cycas is een blijvertje. De plant is ca. +/- 299 – 359 miljoen jaar geleden ontstaan; een van de oudste planten die momenteel als kamerplant bestaan. Als kamerplant kan de Cycas (met de juiste verzorging) wel 100 jaar oud worden, en met generaties door worden gegeven.

 

Let op! – De Cycas is matig giftig bij inname. Kijk met deze plant dus uit als je huisdieren en / of kleine kinderen hebt. De Areca en Chamaedorea zijn niet giftig.
Lichtbehoefte –  Zet de palmen op lichte plaatsen zonder direct zonlicht. Alleen de Cycas kan eventueel op een zonnig plekje staan, zolang je de kamerplant hier geleidelijk aan laat wennen.
Water geven Cycas – Geef matig water en laat de potgrond tussen gietbeurten opdrogen.
Water geven Areca en Chamaedorea – Houd de potgrond altijd vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zorg bij alle planten voor een goede afwatering, zodat er geen laagje water in de pot komt te staan.

Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Onze sierpottencollectie vind je hier!

Extra informatie

Combideal

Combideal