Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: HalfschaduwWaterbehoefte: Veel

Chamaedorea Elegans Mexicaanse Dwergpalm

Chamaedorea Elegans

Chamaedorea Elegans Mexicaanse Dwergpalm

 10,95

De Chamaedorea elegans, ook wel ‘Mexicaanse dwergpalm’ genoemd, is een sierlijke groene kamerplant en tevens zeer sterk.

Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Lees verder...

 10,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Chamaedorea elegans, ook wel ‘Mexicaanse dwergpalm’ genoemd, is een sierlijke groene kamerplant en tevens zeer sterk. Deze plant is van alle markten thuis en is zowel sterk als sierlijk! De perfect combinatie voor een kamerplant. Plantenliefhebbers kennen de Chamaedorea elegans ook wel als de Mexicaanse dwergpalm. De kamerplant blijft namelijk klein en groeit niet uit tot een joekel van een plant.

De Chamaedorea komt oorspronkelijk uit Mexico. ‘Chamai’ betekent ‘op de grond’ en ‘dorea’ betekent geschenk. Een geschenk op de grond (of in je vensterbank) dus! Als je deze Mexicaanse dwergplant in huis haalt, verwen hem dan eens met een (regen)douchebeurt. Tip: Bestel deze plant via een van onze voordeelboxen en pak je voordeel!

Let op! – De Chamaedorea elegans is vatbaar voor spint. Om dit te voorkomen kun je de plant regelmatig besproeien met een plantenspuit!
Lichtbehoefte – Deze Mexicaanse dwergpalm wil graag veel licht zien, maar absoluut geen direct zonlicht.
Water geven –De Chameadorea elegans verlangt een gemiddelde waterhoeveelheid. Houd de grond vochtig, maar laat hem niet verzuipen.

Lees alles over Chamaedorea verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Veel