Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht

Peperomia Raindrop Variegata Polybotrya

Peperomia Raindrop Variegata

Peperomia Raindrop Variegata Polybotrya

 24,95

De Peperomia Polybotrya variëgata is een groene kamerplant met dikke, druppelvormige bladeren. Deze Peperomia kan veel…

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Peperomia Polybotrya variëgata is een groene kamerplant met dikke, druppelvormige bladeren. Deze Peperomia kan veel water opslaan in zijn bladeren, en lijkt hierin op een vetplant. Naast groene bladeren groeit er een blad met witgele variëgatie, een zeldzame mutatie. De Peperomia Polybotrya Variegata (Raindrop) is een bijzondere kamerplant met dikke, druppelvormige bladeren. Qua uiterlijk lijkt hij ontzettend op de pannenkoekplant, met de sterke eigenschappen van een vetplant. Deze variant is extra zeldzaam, hij heeft namelijk minimaal één blad met variëgatie! Dit zijn witgele kleuraccenten op het blad.

Deze kamerplant komt van oorsprong uit Peru en heeft vetplantachtige eigenschappen. Hij kan aardig wat water opslaan in zijn dikke blaadjes, wat hem makkelijk maakt om te verzorgen. De Peperomia Polybotrya variegata (Raindrop) heeft wel meer water nodig dan de gemiddelde vetplant of cactus, dus laat hem niet al te lang wachten.

Let op! -  Begint het bladpatroon te vervagen? Dan staat de plant op een te donkere plek. Zet hem in dat geval wat dichter bij het raam.
Lichtbehoefte -  Zet de Peperomia Polybotrya op een zeer lichte plaats, uit direct zonlicht.
Water geven –  In de lente en zomer groeit de Peperomia Raindrop het snelst, waardoor hij in deze maanden extra water nodig heeft. Laat de bovenste laag van de potgrond kort opdrogen voor je weer water geeft. Tijdens de winter heeft deze kamerplant nauwelijks water nodig. Laat de aarde dan verder uitdrogen voor je weer water geeft.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

*Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht