Potmaat: 10 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron Brandtianum

Philodendron Brandtianum

Philodendron Brandtianum

 35,95

De Philodendron Brandtianum is een klimmende kamerplant die een bijzondere verschijning is. Vanwege de zilveren glans op zijn hartvormige bladeren is dit een geliefde speciale plant, die ook nog eens makkelijk in de verzorging is.

Lees verder...

 35,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De bladeren van de Philodendron Brandtianum zijn olijfgroen met zilveren en witte vlekken. De plant kan zowel als hang of klimplant worden gehouden en was voornamelijk erg populair als terrarium plantje. Inmiddels zie je deze philodendron steeds meer als kamerplant!

De Philodendron Brandtianum komt oorspronkelijk uit Zuid Amerika en is in de tropische regenwouden nog overvloedig te vinden. De plant groeit vanuit een zaadje uit de grond of op andere planten met behulp van zijn luchtwortels. Met de juiste omstandigheden kunnen de bladeren van de Brandtianum enorm worden!

 

Let op! – Bij inname is de Philodendron giftig, dus pas op met kleine kinderen of huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet de Brandtianum op een plek met veel indirect zonlicht. Bij een plekje met wat meer schaduw zal hij minder snel groeien en kleinere blaadjes vormen. Een plekje bij een raam op het noorden of oosten is dus perfect!

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Als de bovenste twee centimeter van de potgrond droog is, dan heeft hij weer een slok water nodig. Als de bladeren opkrullen en gaan hangen dan heeft de plant dorst!

 

Lees alles over Philodendron verzorging

Extra informatie

Potmaat

10 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Normaal daglicht