Potmaat: 9 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron Camposportoanum

Philodendron Camposportoanum

Philodendron Camposportoanum

 24,95

De Philodendron Camposportoanum is een klimmende kamerplant en een bijzondere verschijning! Vanwege de velvet glans op zijn grote bladeren is dit een geliefde speciale plant, die ook nog eens makkelijk in de verzorging is.

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De bladeren van de Philodendron Camposportoanum zijn mosgroen. De plant kan zowel als hang of klimplant worden gehouden en was voornamelijk erg populair als terrarium of paludarium plant. Inmiddels zie je deze Philodendron steeds meer als kamerplant, maar hij blijft vooralsnog vrij onbekend!

De Philodendron komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en is in de tropische regenwouden nog overvloedig te vinden. De plant groeit vanuit de grond of klimt met behulp van zijn luchtwortels op andere planten. Met de juiste omstandigheden kunnen de bladeren van de Camposportoanum enorm worden! Leuk feitje; bij deze plant vindt een metamorfose plaats. De jonge bladeren beginnen ovaal met een velvet structuur. Naarmate de plant ouder wordt krijgen de bladeren inkepingen met een prachtige glans.

 

Let op! – Bij inname is de Philodendron Camposportoanum giftig, dus pas op met kleine kinderen of huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet de Camposportoanum op een plek met veel indirect zonlicht. Bij een plekje met wat meer schaduw zal hij minder snel groeien en kleinere blaadjes vormen. Een plekje bij een raam op het noorden of oosten is dus perfect!

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Als de bovenste twee centimeter van de potgrond droog is, dan heeft hij weer een slok water nodig. Als de bladeren opkrullen en gaan hangen dan heeft de plant dorst!

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

 

* De planten hebben lichte beschadigingen. Dit is niet schadelijk voor de plant.

 

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Normaal daglicht