Potmaat: 12 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Philodendron Paraiso Verde

Philodendron Paraiso Verde

Philodendron Paraiso Verde

 19,95

De Philodendron Paraiso Verde is een bijzondere plant. De lichtgroene kleur van het blad met donkere variegatie maakt…

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Paraiso Verde is een bijzondere plant. De lichtgroene kleur van het blad met donkere variegatie maakt deze plant tot een opvallende verschijning! Deze Philodendron mag niet ontbreken in je (zeldzame) plantenverzameling.

De Philodendron Paraiso Verde is een bijzondere bonte kamerplant die je als klimplant kunt laten groeien. De Philodendron Paraiso Verde heeft prachtige variegatie, met voornamelijk lichtgroene bladeren. Bij veel warmte en zonlicht komt de variegatie prachtig naar voren. Als het wat kouder is zal de variegatie verminderen.  Deze plant is erg makkelijk in de verzorging. Ook ideaal voor de plantenliefhebbers zonder groene vingers dus!

Oorspronkelijk groeit de Philodendron in de tropische regenwouden in het zuiden van Amerika. Met behulp van luchtwortels groeien ze omhoog tegen bomen aan. Deze variant krijgt lange bladeren en groeit voornamelijk in de breedte. De bladeren kunnen wel 30 centimeter lang worden!

 

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren. Ook houdt deze kamerplant van een hoge luchtvochtigheid, dus zet hem op een vochtige plek. Er kunnen soms kleverige, doorzichtige druppels onder het blad ontstaan. Dit wordt soms aangezien voor ongedierte, maar het gaat in feite om onschuldige nectarbolletjes. De bladeren zijn wat groener dan op de foto, vanwege de lagere temperaturen en minder zonuren.
Lichtbehoefte – De Philodendron doet het het beste op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Sommige soorten zoals deze Paraiso Verde doen het ook goed in de (half)schaduw. Echter wordt de variegatie duidelijker zichtbaar bij veel indirect licht.
Water geven – Deze plant geeft de voorkeur aan een licht vochtige potgrond, en kan slecht tegen te veel water. Zorg er ook voor dat je een luchtige grondmix gebruikt, zoals bijvoorbeeld deze potgrond mix.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld