Potmaat: 15 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Normaal daglichtWaterbehoefte: GemiddeldDiervriendelijk: Giftig

Philodendron Plowmanii

Philodendron Plowmanii

Philodendron Plowmanii

 44,95

De Philodendron Plowmanii is een bijzondere kamerplant. Naarmate deze plant groeit, zal zijn uiterlijk steeds veranderen. Ook kunnen zijn hartvormige bladeren enorm groot worden. Wat je daarvoor moet doen? Bijna niks! Deze plant is heel makkelijk om te verzorgen.

Lees verder...

 44,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Plowmanii is een bijzondere kamerplant met een opvallend uiterlijk. Je herkent deze plant aan zijn hartvormige bladeren, donkergroene nerven en geribbelde bladsteel. Deze kamerplant ziet er in zijn verschillende levensfases anders uit, waardoor hij je blijft verrassen! Zo krijgt de Philodendron Plowmanii, naarmate hij ouder wordt, limoengroene vlekken. Extra pluspunten: deze prachtige plant is erg makkelijk om te verzorgen én zijn bladeren kunnen enorm groot worden.

Deze Philodendron komt oorspronkelijk uit Ecuador en Peru, maar heeft zich inmiddels over heel Midden- en Zuid-Amerika verspreid. In zijn natuurlijke omgeving groeit deze plant onder het bladerdek van grotere planten en kruipt hij over de grond van het tropische regenwoud.

 

Let op! – De Philodendron Plowmanii kruipt van nature en heeft daarom een brede pot nodig. Deze plant mag best wat krapper in zijn pot zitten.

Lichtbehoefte – Deze plant heeft veel indirect licht nodig. Bij voldoende licht zullen de bladeren steeds groter worden!

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. In de winter mag de grond tussen gietbeurten iets opdrogen. Verder houdt deze plant van een hogere luchtvochtigheid. Dit kun je creëren door een schaaltje met hydrokorrels en water onder de sierpot te plaatsen.

 

Lees meer over Philodendron verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Waterbehoefte

Gemiddeld

Diervriendelijk

Giftig