Hoogte: ± 85 cmKleur: Potmaat: 27 cm

Philodendron Red Beauty – P 27 cm

Philodendron red beauty

Philodendron Red Beauty – P 27 cm

 44,94

De Philodendron Red Beauty is een sterke kamerplant met een opvallend uiterlijk. De plant springt in in het oog dankzij haar felgekleurde, rood-roze stelen en grote bladeren.

Lees verder...

 44,94

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Red Beauty is een prachtige, sterke kamerplant met een opvallend uiterlijk. Naast de grote bladeren, springt deze Philodendron in het oog vanwege haar felgekleurde, rood-roze stelen. De plant behoort tot de Araceae-familie, en komt van oorsprong uit het regenwoud van Zuid Amerika. Net zoals andere Philodendrons, heeft ook de Red Beauty geen probleem met een beetje schaduw.

Zet de Philodendron Red Beauty op een plekje in de halfschaduw of op een mild lichte plek, uit direct zonlicht. Zorg ervoor dat je de pot regelmatig een klein stukje draait, om te voorkomen dat de plant één kant op groeit. Houd de potgrond licht vochtig door geregeld kleine beetjes water te geven. Geef nooit veel water tegelijk, om te voorkomen dat de plant natte voeten krijgt. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Zorg er verder voor dat je de bladeren ca. 1 keer per week met een waterspuit besproeit.

Extra informatie

Hoogte

± 85 cm

Kleur
Potmaat

27 cm