Potmaat: 17 cmHoogte: ± 65 cmStandplaats: Halfschaduw

Philodendron Shangri-La

Philodendron Shangri-La

Philodendron Shangri-La

 18,95

De Philodendron shangri-la is een volle kamerplant met kartelige, leerachtige bladeren. Een echte tropische verschijning, die weinig verzorging … Lees verder

Lees verder...

 18,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron shangri-la is een volle kamerplant met kartelige, leerachtige bladeren. Een echte tropische verschijning, die weinig verzorging vraagt. De Philodendron shangri-la komt van oorsprong uit de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Doordat de plant hier veel in de schaduw van bomen en andere planten staat, kan de Philodendron shangri-la als kamerplant goed tegen weinig licht. Het is zo een perfecte kamerplant om een donkere hoekje of schaduwrijke kamer mee op te vrolijken. Zolang de plant maar niet compleet in de schaduw staat; halfschaduw / matig zonlicht is ideaal.

Net zoals andere Philodendrons, is ook de Philodendron shangri-la een makkelijke plant om te verzorgen. De plant geeft de voorkeur aan een vochtige potgrond, maar doet niet moeilijk als je een keertje vergeet water te geven. Met name tijdens de lente en zomer is het een snelle groeier, die regelmatig nieuwe bladeren aanmaakt.

 

Let op! – De Philodendron shangri-la groeit naar het licht. Draai de kamerplant regelmatig een beetje om te voorkomen dat de bladeren te veel één kant op groeien.
Lichtbehoefte – Zet de Philodendron op een plek met matig zonlicht / in de halfschaduw. Bescherm de kamerplant tegen direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de kamerplant regelmatig kleine beetjes water te geven. Zorg voor goede afwatering, zodat er niet een laagje water onder in de pot komt te staan. Tijdens de winter mag de potgrond tussen gietbeurten door opdrogen.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 65 cm

Standplaats

Halfschaduw