-22%
SALE!
Potmaat: 14 cmHoogte: ± 40 cmStandplaats: Halfschaduw

Philodendron Silver Queen Hastatum Silver Sword

Philodendron Silver Queen

Philodendron Silver Queen Hastatum Silver Sword

 12,50

De Philodendron silver queen, ook wel Philodendron silver sword genoemd, is een bijzondere klimplant met zilverachtige bladeren.

Lees verder...

 12,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Hastatum Silver Sword, ook wel Philodendron Silver Queen genoemd, is een bijzondere klimplant met zilverachtige bladeren. Het is een stijlvolle klimplant met zilverachtige, zwaardvormige bladeren. Vandaar ook zijn bijnaam, silver sword. Deze bijzondere klimplant is makkelijk om te verzorgen en heeft geen moeite met een beetje schaduw.

Van oorsprong komt de Philodendron silver queen uit Zuid Amerika. Hier slingert de plant als een soort zilvergroene Tarzan de bomen in, om naar het licht toe te groeien. Bij jou thuis heeft de Philodendron ook wat ondersteuning nodig om te kunnen klimmen. Denk bijvoorbeeld aan klimplanten accessoires zoals een plantensteun of plantenpaal.

Let op!  – De Philodendron silver queen heeft een hoge luchtvochtigheid nodig. Zet de klimplant daarom nooit in de buurt van een radiator, aangezien de luchtvochtigheid hier erg laag is.
Lichtbehoefte  – Plaats de Philodendron  in de halfschaduw of op een plek met indirect zonlicht.
Water geven - Houd de potgrond licht vochtig door de klimplant regelmatig een beetje water te geven. Zorg voor een goede afwatering en besproei de kamerplant regelmatig.

Lees alles over Philodendron verzorging

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 40 cm

Standplaats

Halfschaduw