Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Pilea Peperomioides Mojito Bonte pannenkoekplant

Pilea Peperomioides Mojito

Pilea Peperomioides Mojito Bonte pannenkoekplant

 21,95

The Pilea Peperomioides Mojito is een bijzondere kamerplant met een gevlekt bladpatroon. Dat maakt hem net iets anders dan de groene pannenkoekplant en daardoor een echte aanwinst in je huis!

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Pilea Peperomioides Mojito is een bijzondere groene kamerplant, die net wat anders is dan de groene pannenkoekplant. De mojito heeft een lichtgroene gespikkelde bladtekening op de bladeren, wat een ontzettend mooi contrast geeft. Een echte aanwinst voor je plantencollectie!

De Pilea komt voor in veel tropische gebieden en bestaat uit wel 600 verschillen soorten. De dikke bladeren kunnen goed water vast houden, terwijl hij dat in zijn natuurlijke omgeving niet nodig heeft. In de jaren zeventig was de Pilea al ontzettend populair, maar heeft inmiddels een echte come back gemaakt!

 

Let op! – De Pilea maakt relatief snel kleine stekjes. Wanneer deze ongeveer 4 centimeter zijn, kan je ze verwijderen van de moederplant en ze in een apart potje plaatsen. Eventueel kan je ze ook laten staan om een vollere pot te creën.

Lichtbehoefte – De Pilea Peperomioides Mojito heeft veel indirect licht nodig om zijn bladtekening te behouden.

Water geven – De grond mag licht uitdrogen tussen gietbeurten door, maar het beste is om de potgrond lichtvochtig te houden. Zet de plant af en toe onder de douche om stof te verwijderen, zo vangt hij genoeg licht op en blijven zijn bladeren mooi!

 

Lees alles over de verzorging van de Pilea Peperomioides

 

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig