Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Piper Sylvaticum

Piper Sylvaticum

Piper Sylvaticum

 52,95

De Piper Sylvaticum is een opvallende kamerplant met mooie zilveren bladeren! De bladeren hebben de vorm van een hartje en de nerven zijn diepgroen. Oorspronkelijk komt deze plant uit de Himalaya!

Lees verder...

 52,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Piper Sylvaticum is een speciale kamerplant met prachtige zilveren bladeren en diepgroene nerven. De bladeren zijn hartvormig en hebben een mooi relief. Een bijkomend voordeel is dat deze geweldige plant erg makkelijk in de verzorging is!

De Piper Sylvaticum is een klimplant die komt uit de Himalaya, waar hij in de vochtige bossen klimt over rotsen en andere planten. Leuk feitje: deze plant is verre familie van de peper! In het wild maakt de Piper bloemetjes en bedekte zaden, net als een peper plant.

De verzorging van deze bijzondere plant is gelukkig erg makkelijk! Een plekje met indirect licht in halfschaduw is al genoeg voor deze plant. Ook mag de grond tussen gietbeurten best een beetje opdrogen. Het kan zijn dat je kleine suikerbolletjes op de bladeren tegenkomt. Geen zorgen, dit hoort helemaal bij de plant en hiermee zorgt hij ervoor dat overtollig suiker wordt afgevoerd.

 

Dit artikel wordt exclusief pot geleverd. Op zoek naar een bijpassende pot? Bekijk alle plantenpotten!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht