-28%
Hoogte: ± 60 cm

Plantenmuur Box incl. Plantenmix

Plantmuur

Plantenmuur Box incl. Plantenmix

 29,95

Creëer je eigen plantenmuur voor binnen! Deze exclusieve box bevat alles wat je nodig hebt om jouw interieur te verrijken met een leuke mix van urban jungle planten.

Lees verder...

 29,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Creëer een echte plantenmuur voor binnen! Deze box bevat alles wat je nodig hebt om jouw interieur te verrijken met een plantenmuur.De Plantenmuur Box bestaat uit 3 groene kamerplanten en een plantenzak van zwart vilt. Deze plantenzak heeft 3 openingen: één voor elke plant. De binnenkant is bekleed met gerecycled plastic: duurzaam en compleet waterbestendig. Het creëren van een plantenmuur is simpel:

Bevestig de plantenzak op een mooie plek aan de muur. Bovenaan de plantenzak zitten twee gaten waardoor je deze makkelijk kunt ophangen. Haal de 3 planten voorzichtig uit de plastic kwekerspot en plaats elk in één van de 3 openingen.

De afmetingen van de plantenzak is 60 x 21,5cm. Deze Plantenmuur Box bevat:

Let op! – Hang deze plantenzak niet in de buurt van een radiator; de luchtvochtigheid is hier te laag voor de planten. Geef de Microsorum crocodyllus altijd water langs de zijkant van de plant, maar nooit in het midden / in het hart van de plant. De Monstera adansonii kan soms overtollig water kwijtraken door te druppelen. Zorg er daarom voor dat de plant niet boven een kwetsbare vloer hangt.
Lichtbehoefte – De krokodillenvaren is goed bestand tegen weinig licht. Je kunt de plant daarom prima op een schaduwrijke plek zetten, zolang deze maar niet volledig in de schaduw staat.
Water geven – Geef de planten in het voorjaar en de zomer twee keer per week water. In de herfst en winter hoef je hem maar één keer per week water te geven. Geef net genoeg water om de potgrond vochtig – maar niet nat – te maken.

Extra informatie

Hoogte

± 60 cm