Kleur: Hoogte: ± 40 cmPotmaat: 17 cm

Plumeria Frangipani (Tempelboom vertakt) P 17 cm

Plumeria Frangipani

Plumeria Frangipani (Tempelboom vertakt) P 17 cm

 31,95

De Plumeria behoort tot de meest prachtige bloeiende kamerplanten vanwege de spectaculaire en heerlijk geurende bloemen. Deze kamerplant staat ook wel bekend als de ‘Frangipani’ of ‘Tempelboom’. Een echte tropische beauty!

Lees verder...

 31,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Plumeria is een van meest opvallende verschijningen van ons assortiment. Deze bloeiende kamerplant wordt ook wel ‘Frangipani’ of ‘Tempelboom’ genoemd. De prachtige en heerlijk geurende bloemen zorgen ervoor dat deze tropische ‘beauty’ een must-have plant is voor de plantenliefhebbers. De Plumeria ‘Hawaiian’ staat symbool voor onsterfelijkheid en in Hawaii worden de bloemen gebruikt in slingers.

Voor de Plumeria verzorging is het belangrijk dat de plant een warme zonnige standplaats in huis nodig heeft. Je kunt de plant als vetplant behandelen als het gaat om water geven. Zeer matig water geven en in de zomer wat meer. Tijdens de winter is het belangrijk om de plant op een koelere plek te laten overwinteren bij een temperatuur van 12 graden. Tijdens die periode zal de plant blad verliezen maar dat is een natuurlijk proces. Vanaf ongeveer half mei zal de plant je weer verrassen met nieuwe bloemen. In veel gevallen kan de bloei aanhouden tot en met september. Tijdens warme zomerweken doe je er goed aan om de plant buiten te zetten. Belangrijk is om de plant tijdens de groeiperiode om de 3 weken wat voeding te geven.

In de natuur kan de plant een hoogte bereiken van wel 8 meter. Oorspronkelijk komt deze plant uit het midden en zuiden van Amerika. Deze plant wordt geleverd in een mooie vertakte uitvoering met kans op roze witachtige bloemen.

 

Extra informatie

Kleur
Hoogte

± 40 cm

Potmaat

17 cm