Hoogte: ± 55 cmPotmaat: 12 cm

Roze Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

Roze Orchidee

Roze Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

 14,50

De roze Orchidee (Phalaenopsis) is een tropische kamerplant met intens gekleurde bloemen. De Phalaenopsis staat voor elegantie en verbondenheid.

Lees verder...

 14,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De roze Orchidee (Phalaenopsis) is een tropische kamerplant met intens gekleurde bloemen. De Phalaenopsis staat voor elegantie en verbondenheid. De orchideeen die wij verkopen worden op innovatieve en duurzame wijze gekweekt. Er worden uitsluitend biologische en bijvriendelijke voedingsstoffen gebruikt, en ongedierte wordt alleen verdreven met de hulp van natuurlijke vijanden en etherische oliën. Bij de teelt wordt 20% minder energie en 40% minder meststof gebruikt dan gemiddeld. Plastic wordt zo min mogelijk gebruikt; de kweker maakt veel gebruik van duurzame papieren en kartonnen verpakkingen, en alle reststromen worden volledig gerecycled. Met deze Orchidee haal je dus een duurzaam exemplaar in huis, dat met respect voor – en in samenwerking met – de natuur is gekweekt. Deze witte pot heeft de perfecte maat om je Phalaenopsis in te zetten.

De roze Orchidee geeft de voorkeur aan een lichte standplaats. Vermijd direct zonlicht om te voorkomen dat de bladeren verkleuren. Merk je dat de bloemknoppen of bladeren uitvallen? Dan kun je jouw roze Orchidee het beste verplaatsen naar een lichtere standplaats.

Wij raden aan om de Orchidee circa 1 keer per week een klein bad te geven. Dompel de potgrond voor 10 minuutjes onder in een laagje water, zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Zorg ervoor dat je de plant met de wortels goed laat uitlekken. Handig om te weten is dat de Orchidee een seintje geeft zodra hij water nodig heeft. De wortels kleuren dan namelijk grijs.

Extra informatie

Hoogte

± 55 cm

Potmaat

12 cm