Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, SchaduwDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Spathiphyllum Diamond Lepelplant variegata

Spathiphyllum Diamond

Spathiphyllum Diamond Lepelplant variegata

 17,95

De Spathipyllum Diamond is een bijzondere groene kamerplant. Deze wordt ook wel lepelplant genoemd en heeft een luchtzuiverende werking. Dit is een speciale uitvoering van de lepelplant vanwege de bijzondere variegatie!

Lees verder...

 17,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Spathiphyllum Diamond is een bijzondere luchtzuiverende kamerplant. De bladeren zijn donkergroen van kleur en hebben prachtige witte variegatie in de bladeren. De bonte exemplaren van de Spathiphyllum kom je nog niet zo vaak tegen. Terwijl andere planten met variegatie vaak lastig te verzorgen zijn, is deze Spathiphyllum niet zo kieskeurig. Hij zal je dan ook snel belonen met veel prachtige bladeren!

In de natuur kun je de Spathiphyllum Diamond vinden in het Amazone gebied van Zuid-Amerika. Hier groeit hij op de grond in de schaduw van andere planten! De Spathipyllum wordt inmiddels al een lange tijd gehouden als kamerplant in Europa vanwege de lepelvormige bladeren. In het Grieks betekend ‘Spath’ lepel en ‘phyl’ blad, dus daar heeft hij zijn bijnaam lepelplant ook vandaan!

 

Let op! – De lepelplant is lichtgiftig voor mens en dier. Pas daarom op met huisdieren of kleine kinderen.

Lichtbehoefte – Zet de plant op een plekje met schaduw, halfschaduw of indirect licht. Om de variegatie te behouden en stimuleren is het wel aan te raden de plant op een lichte plek te zetten.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft, anders zullen de bladeren erg gaan hangen.

 

Lees meer over kamerplanten verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Schaduw

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld