Combideal: Combideal

Stekjesbox 3 stuks

Stekjesbox

Stekjesbox 3 stuks

 15,95

Onze Stekjesbox is dé set voor plantenmama’s en -papa’s! Een plantenbox met 3 kleine stekjes, klaar om uit te groeien tot grote kamerplanten. Ook verkrijgbaar met katoenen minibags.

Lees verder...

 15,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dé set voor (beginnende) plantenmama’s en -papa’s: de Stekjesbox! Een plantenbox met 3 kleine stekjes, klaar om uit te groeien tot grote kamerplanten. Met jouw hulp, natuurlijk. De Stekjesbox bestaat uit 3 stekjes: een Monstera adansonii, Syngonium Neon en de Calathea Ornata. Mocht een van de afgebeelde stekjes niet leverbaar zijn, dan zorgen we voor een passend alternatief. Ze beginnen misschien klein, maar het zijn stuk voor stuk snelle groeiers. Voor je het weet zijn deze babyplantjes volwassen!

De Stekjesbox wordt standaard in een mooie giftbox geleverd. Inclusief 3 gratis Grondleggers (aardetabletten) om de stekjes een vliegende start te geven. Deze Grondleggers bevatten 100% organische plantenvoeding; het is kant en klare potgrond, inclusief voeding. Het enige dat je hoeft te doen, is dit mixen met water. Je hebt dus geen extra potgrond nodig om jouw stekjes op te potten. Hoe dit precies werkt, zie je in de onderstaande Stekjesbox unboxing video.

Stekjesbox unboxing

 

Lichtbehoefte –  Zet de stekjes op een lichte plek of in de halfschaduw, uit direct zonlicht.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond nooit helemaal uitdroogt en altijd licht vochtig blijft. Bij te veel of te weinig water gaan de stengels namelijk hangen, wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Tip: neem ook een kijkje bij de Stekjesbox inclusief minibags.

Lees alles over planten stekken of kamerplanten verzorging

Extra informatie

Combideal

Combideal