Potmaat: 12 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw

Strelitzia Duo Paradijsvogelplanten

Strelitzia Duo

Strelitzia Duo Paradijsvogelplanten

 24,95

Met het Strelitzia duo haal je twee sterke trendy kamerplanten in huis. Door de mooie vormen van deze paradijsvogelplant komt hij in elk interieur…

Lees verder...

 24,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met het Strelitzia duo haal je twee sterke trendy kamerplanten in huis. Door de mooie vormen van deze paradijsvogelplant komt hij in elk interieur goed tot zijn recht. Het Strelitzia duo is een trendy set van twee sterke kamerplanten. De Paradijsvogelplant, zoals deze plant ook wel wordt genoemd, is een hippe groene kamerplant en komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Door de frisgroene bladeren is dit een veel gekozen interieurplant. Je ziet hem vaak terug in woonmagazines en op sociale media.

De Strelitzia Reginae staat symbool voor onsterfelijkheid en vrijheid. Sinds de 18e eeuw is deze kamerplant ook te vinden in Europa. Als je geluk hebt, kan deze plant prachtige bloemen produceren maar dat zien we maar zelden gebeuren in de woonkamer. Dus, don’t get your hopes up!  In de natuur of kwekerij zal het vaker voor komen dat de oudere exemplaren mooie bloemen geven. Gelukkig is de paradijsvogelplant ook zonder bloemen een ware schoonheid!

Let op! –  De paradijsvogelplant kan met wat oneffenheden aankomen, dit hoort bij de plant!
Lichtbehoefte – De Strelitzia heeft een normale lichtbehoefte nodig. Hoe donkerder de standplaats plaats hoe langzamer de groei.
Water geven – Geef de Strelitzia eens per week wat water. Check tussen de waterbeurten door even of de grond nog lichtvochtig is.

Het is mogelijk dat er scheuren in de bladeren van de Strelitzia zitten. Dit is moeilijk te voorkomen doordat er veel nerven in het blad zitten. De grote bladeren wegen ook meer en het is heel natuurlijk dat de bladeren scheuren. Het geeft je plant een unieke en robuuste uitstraling.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw