Potmaat: 6 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Normaal daglicht

Syngonium Red Spot Tricolor

Syngonium Red Spot Tricolor

Syngonium Red Spot Tricolor

 169,95

De Syngonium Red Spot Tricolor kom je niet vaak tegen! Deze zeldzame kamerplant is erg bijzonder vanwege zijn felgroene, lichtgroene en roze vlekken. Vandaar ook de naam Tricolor, wat ‘drie kleuren’ betekent.

Lees verder...

 169,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Syngonium Red Spot Tricolor mag niet ontbreken in de collectie van de wat meer ervaren plantenverzamelaar. De bladeren hebben een prachtige variëgatie van wel drie kleuren: roze, mintgroen en felgroen. Deze Syngonium is nu nog klein, maar deze sneller groeier neemt gauw een groter formaat aan. Naarmate de plant volwassen wordt, zul je zien dat de bladeren qua vorm veranderen. Deze zijn eerst driehoekig, en veranderen op den duur naar drie losse bladeren naast elkaar.

De Syngonium Podophyllum groeit in de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Deze plant is zowel een kruiper als een klimmer. Met zijn luchtwortels hecht hij zich aan vrijwel elke ondergrond. Je kunt de plant daarom vastmaken aan een klimpaal of hem gewoon zijn gang laten gaan.

 

Let op! – De Syngonium Red Spot Tricolor heeft graag een hoge luchtvochtigheid. Zet de plant daarom onder een stolp of in een kasje.

Lichtbehoefte – Zet deze kamerplant op een plek met veel indirect licht. Als de ruimtes tussen bladeren groter worden, is dit een teken dat de plant te donker staat.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Geef liever een aantal keren per week kleine beetjes water, dan in één keer heel veel.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

*De geleverde plant kan verschillen van de plant afgebeeld op de product foto’s, maar heeft vergelijkbare variegatie.

**Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

6 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Normaal daglicht