Potmaat: 14 cmHoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Syngonium Wendlandii Syngonium Zilver Ganzenvoet

Syngonium Wendlandii

Syngonium Wendlandii Syngonium Zilver Ganzenvoet

 11,95

De Syngonium Wendlandii is een bijzondere kamerplant. De opvallende zilveren streep gecombineerd met de donkergroene velvet bladeren maakt deze plant echt speciaal! Hij vereist niet zulke groene vingers en groeit ontzettend snel. Een echte toevoeging aan je plantencollectie!

Lees verder...

 11,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Syngonium Wendlandii heeft prachtige pijlvormige bladeren. De velvet glans gecombineerd met een opvallende zilveren streep in het midden maakt deze plant onwijs bijzonder! Deze Syngonium wordt ook wel ganzenvoet genoemd, omdat de vorm van het blad een beetje op de voet van een gans lijkt. Syngoniums zijn snelle groeiers en erg makkelijk in de verzorging.

Jonge Syngoniums groeien over het algemeen erg compact, maar nadat ze ouder worden gaan ze steeds meer klimmen. Syngoniums zijn van nature namelijk echte klimmers. Ze groeien voornamelijk tegen bomen in de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Met luchtwortels bevestigen ze zich vast aan bomen en klimmen omhoog om dichter bij het licht te komen. In huis kun je zijn natuurlijke groeiwijze nabootsen met bijvoorbeeld een mosstok. Eventueel kun je de Syngonium geen ondersteuning bieden, zodat het een mooie hangplant wordt. Ook is deze plant perfect voor in een terrarium.

Let op! – De Syngonium Wendlandii staat bekend als een snelle groeier. Je kunt een mosstok toevoegen aan de plant om hem meer ondersteuning te bieden.

Lichtbehoefte – Zet de Syngonium op een standplaats met indirect licht, uit de tocht.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft, maar er mag geen water onderin de pot blijven staan. Syngoniums houden van een hogere luchtvochtigheid. Je kunt een schaaltje water onder de sierpot plaatsen om de luchtvochtigheid plaatselijk te verhogen. We raden je aan om de plant niet te besproeien, omdat de velvet bladeren water vasthouden waardoor schimmel kan ontstaan.

Lees alles over Syngonium verzorging

*Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht