BESTSELLER
-20%
Potmaat: 12 cmStandplaats: Normaal daglichtCombideal: Combideal

Kleine Plantenbox Mix van Planten

Tropische Plantenbox

Kleine Plantenbox Mix van Planten

 39,95

De Tropische Plantenbox bestaat uit 4 tropische kamerplanten met potmaat 12. Elke plant heeft een uniek uiterlijk, met een bijzondere bladvorm of…

Lees verder...

 39,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Kleine Plantenbox bestaat uit 4 tropische kamerplanten met potmaat 12. Elke plant heeft een uniek uiterlijk, met een bijzondere bladvorm of mooie groentint. Met deze tropische planten breng je jouw interieur helemaal in de jungle-sferen! Hoewel elke kamerplant uit de Tropische Plantenbox een uniek uiterlijk heeft, vormen ze samen een mooi geheel. Als tropische planten geven ze jouw woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte een frisse en ontspannende uitstraling. Bovendien kunnen ze aardig snel groeien, zeker in de lente en zomer.

De Kleine Plantenbox bestaat uit de volgende kamerplanten:

Op zoek naar grotere tropische planten? Neem ook eens een kijkje bij de Tropische Plantenbox (L).

Let op! – De Monstera en Strelitzia zijn giftige kamerplanten. Pas dus op met kleine kinderen en huisdieren.
Licht – Zet de Monstera en pannenkoekplant op lichte plek met indirect zonlicht. De Monstera kan eventueel ook in de halfschaduw staan. Zet de Strelitzia en Bananenplant op een lichte tot mild zonnige plek in huis, maar bescherm deze planten tegen de hete middagzon.
Water geven – Houd de potgrond van de Strelitzia, Monstera en Bananenplant constant vochtig, maar niet nat. Dit doe je door de tropische planten regelmatig kleine beetjes water te geven. Zorg voor een hoge luchtvochtigheid. De Pannenkoekplant heeft minder water nodig en kan aardig goed tegen droge lucht. De potgrond mag een beetje opdrogen voor je weer water geeft.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Combideal

Combideal