Hoogte: ± 35 cmPotmaat: 14 cm

Zamioculcas Raven (Zamiifolia) – P 14 cm

Zamioculcas raven

Zamioculcas Raven (Zamiifolia) – P 14 cm

 13,50

De Zamioculcas Raven bijzondere verschijning met leerachtige, bijna zwarte bladeren. Deze oersterke kamerplant is makkelijk om te verzorgen, en kan op bijna iedere standplaats overleven.

Lees verder...

 13,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Zamioculcas Raven bijzondere verschijning met leerachtige, bijna zwarte bladeren. De nickname ‘Raven’ heeft hij niet alleen te danken aan de kleur, maar ook aan de vorm van de bladeren. Deze lijken namelijk onwijs veel op veren. Net zoals zijn broertje, de Zamioculcas Zamiifolia, is de Zamioculcas Raven een oersterke kamerplant. Of je hem nu op een lichte of donkere plek zet, of even vergeet om water te geven: deze plant kan het allemaal aan. Oorspronkelijk komt de Zamioculcas uit Tanzania, waar hij veel in rotsachtige omgevingen groeit.

Zet de zwarte Zamioculcas op een donkere of lichte plek, uit direct zonlicht. Zorg ervoor dat je de plant niet teveel water geeft, en de potgrond laat opdrogen tussen de gietbeurten door. In de zomer eens in de twee weken zo’n 100 ml water. In de winter is eens in de ca. 4 weken al voldoende. Lees hier meer over de Zamioculcas verzorging.

Extra informatie

Hoogte

± 35 cm

Potmaat

14 cm