Potmaat: 9 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Normaal daglicht

Alocasia Brancifolia Pink Passion Olifantsoor

Alocasia Brancifolia

Alocasia Brancifolia Pink Passion Olifantsoor

 23,95

De Alocasia Brancifolia Pink Passion is een bijzondere, zeldzame kamerplant. Waar de meeste Alocasia’s hartvormige bladeren hebben, zijn de bladeren van de Brancifolia Pink Passion diep ingesneden en puntig.

Lees verder...

 23,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Alocasia Brancifolia Pink Passion is een bijzondere kamerplant die je niet gauw tegen zult komen. Deze nieuwe plantsoort is op het moment erg zeldzaam. Met zijn ingesneden bladeren heeft de Alocasia Brancifolia Pink Passion iets weg van een Philodendron. De stam is daarentegen weer typisch voor de Alocasia, en lijkt op de stam van de Alocasia Zebrina
De Alocasia houdt van een hoge luchtvochtigheid. Dit houd je in stand door regelmatig te sproeien rond de plant of – nog beter – met een luchtbevochtiger. Dit kan een elektrische luchtbevochtiger zijn, maar je kunt ook simpelweg een bakje met water bij de plant zetten. Doordat dit water verdampt, profiteert jouw Alocasia van een hogere luchtvochtigheid.

Let op! – Deze bijzondere kamerplant houdt van een hoge luchtvochtigheid. Zet de Alocasia daarom niet in de buurt van de verwarming.

Lichtbehoefte – Zet de Alocasia op een lichte plek uit direct zonlicht.

Water geven – Houd de potgrond constant licht vochtig door de kamerplant regelmatig kleine beetjes water te geven. Tijdens de wintermaanden mag de potgrond ietwat opdrogen voor je weer water geeft.

Lees alles over Alocasia verzorging.

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Normaal daglicht