Potmaat: 6 cmHoogte: ± 8 cmStandplaats: Normaal daglichtWaterbehoefte: GemiddeldDiervriendelijk: Giftig

Anthurium Dorayaki

Anthurium Dorayaki

Anthurium Dorayaki

 29,95

De Anthurium Doryaki is een opvallende, prachtige, bijzondere plant. Zijn brede lichtgekleurde nerven op de ronde bladeren vallen goed op en stelen de show.

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Anthurium Doryaki is een opvallende, bijzondere plant. Zijn prachtige, brede lichtgekleurde nerven op de ronde bladeren vallen goed op en stelen de show. Het blad heeft een mooie glans en is redelijk dik. De naam Doryaki komt van de Japanse gevulde pannenkoekjes waar de bladeren op lijken.

Deze groene, zeldzame schoonheid, vindt zijn oorsprong in het regenwoud van Midden- en Zuid-Amerika. Daar groeit de plant als epifyt in bomen. Een epifyt groeit op een boom, maar trekt zijn voedingsstoffen niet uit de boom waar hij op groeit, maar uit de lucht. De Anthurium is een prachtige en niet al te moeilijke plant, om toe te voegen aan je interieur.

Deze bijzondere plant is opgekweekt uit weefselkweek. Dit houdt in dat wij een heel klein weefselkweekplantje kregen en die hebben laten groeien. Daarna is deze uit het reageerbuisje gehaald en in de potgrond gezet.

 

Let op! – De plant doet het beter met een luchtige bodem. Mix wat perliet met potgrond en zet de plant daarin. De Anthurium doet het goed bij een hoge luchtvochtigheid.

Lichtbehoefte – Zet de Anthurium Doryaki op een lichte plek met indirect zonlicht.

Water geven – Geef de Anthurium pas weer water wanneer de potgrond opgedroogd is.

 

Lees alles over Anthurium verzorging

Extra informatie

Potmaat

6 cm

Hoogte

± 8 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Waterbehoefte

Gemiddeld

Diervriendelijk

Giftig