Binnenpotten

Bekijk alle binnenpotten op Plantje.nl, in diverse vormen en maten. Van grote bloempotten voor binnen van tot klassieke terracotta binnenpotten. Voor elke kamerplant is er wel een perfecte optie!

Binnenpot kopen

Op zoek naar een mooie bloempot voor binnen? Vind de perfecte binnenpot voor jouw kamerplant op Plantje.nl! Op deze pagina vind je o.a. kleurrijke plastic binnenpotten, grote bloempotten van terracotta of riet, potten van duurzaam materiaal en meer.

De potten op deze pagina zijn geschikt voor binnen. De plastic bloempotten en keramieken binnenpotten kunnen eventueel ook buiten worden geplaatst, zolang ze onder een afdakje staan. De potten hebben namelijk geen drainagegaten, waardoor overtollig regenwater niet weg kan lopen. Zet jouw buitenplanten daarom niet in deze plantenpotten als ze niet afgedekt staan.

Plastic binnenpotten

De plastic binnenpotten op Plantje.nl bestaan grotendeels uit onze Oslo-potten. Dit zijn duurzame biologisch afbreekbare plantenpotten, gemaakt van aardappelschillen en olifantengras – allemaal van Nederlandse bodem. Olifantengras heeft vrijwel geen bestrijdings- en bemestingsmiddelen nodig en zorgt voor een vruchtbare bodem. Deze plastic bloempotten voor binnen zijn er in allerlei kleuren en maten.

Kleine en grote binnenpotten

Voor de kleine plantjes zijn er kleine binnenpotjes, in verschillende kleuren. Op Plantje.nl kun je ook terecht voor grote binnenpotten. De maximale grootte verschilt op basis van assortiment. Bij onze extra grote kamerplanten (van 150 tot 230 cm) bestaat ook de mogelijkheid om grote, bijpassende potten te bestellen.

Contact

Heb je nog vragen? Het Plantje.nl klantenservice team staat graag voor je klaar! Je kunt ons per e-mail, telefonisch en via WhatsApp bereiken.

CONTACT