Potmaat: 14 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtHoogte: ± 35 cmDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Weinig

Ceropegia Woodii & Senecio Rowleyanus Duo

Duo Ceropegia Woodii + Senecio Rowleyanus

Ceropegia Woodii & Senecio Rowleyanus Duo

 37,95

Dit Hangplanten Duo bestaat uit de Senecio Rowleyanus & Ceropegia Woodii. Deze hangplanten zijn onwijs makkelijk…

Lees verder...

 37,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Dit Hangplanten Duo bestaat uit de Senecio Rowleyanus & Ceropegia Woodii. Deze hangplanten zijn onwijs makkelijk om te verzorgen en groeien vrij snel. Zowel de Senecio Rowleyanus (erwtenplant) als de Ceropegia Woodii (Chinees lantaarnplantje) zijn populaire hangplanten. Hoewel ze niet enorm groot zijn, trekken ze toch de aandacht. Hun blaadjes hebben een uniek en vrolijk uiterlijk. Bovendien groeien beide kamerplanten aardig snel.

Zet deze hangplanten op de rand van een kast of laat ze bungelen in een hangpot. De verzorging van zowel de Senecio als de Ceropegia is onwijs makkelijk. Ze behoren allebei tot de vetplanten, wat betekent dat ze weinig water nodig hebben. Bovendien zijn ze niet heel kieskeurig over hun standplaats.

Let op! – Het Hangplanten Duo is makkelijk om te verzorgen, maar heeft één zwakte: te veel water. Zorg ervoor dat de potgrond altijd is opgedroogd voor je weer water geeft. Twijfel je of de plant water nodig heeft? Wacht dan nog even.
Licht – Zet de planten op een lichte tot mild zonnige plek (niet in de middagzon). Je kunt de Ceropegia eventueel ook op een wat donkerdere plek zetten, maar houd er rekening mee dat de bladtekening hier kan vervagen. Deze wordt mogelijk egaal groen.
Water geven – Geef één keer per week water in de zomer, net voldoende om de aarde vochtig (maar niet nat!) te maken. In de winter mag je iets minder geven dan in de zomer; vaak is eens per 2 weken voldoende.

Lees alles over Chinees lantaarnplantje verzorging en andere kamerplanten verzorging tips.

Extra informatie

Potmaat

14 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Hoogte

± 35 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Weinig