Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: HalfschaduwDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Chlorophytum Comosum Duo Graslelies

Chlorophytum Comosum Duo

Chlorophytum Comosum Duo Graslelies

 19,90

Met het Graslelie duo haal je twee frisse groene kamerplanten in huis. Vanwege de luchtzuiverende kwaliteiten wordt het Chlorophytum Comosum Duo ook vaak gekozen…

Lees verder...

 19,90

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met het Graslelie duo haal je twee frisse groene kamerplanten in huis. Vanwege de luchtzuiverende kwaliteiten wordt het Chlorophytum Comosum Duo ook vaak gekozen voor op kantoor. De Chlorophytum Comosum is een vrolijke kamerplant, en wordt ook wel graslelie of spinnenplant genoemd. Dat is vanwege de sprieterige bladeren. Zodra de kamerplant gaat bloeien, krijgt hij nieuwe jonge plantjes die je kan gaan stekken. Leuk om cadeau te geven aan vrienden!

De graslelie komt oorspronkelijk uit het tropische regenwoud van Zuid-Afrika. Het is een frisse groene kamerplant die vanwege de luchtzuiverende kwaliteiten erg populair is. Onze tip is om altijd meerdere graslelies bij elkaar te zetten. Vandaar dit handige duo. Dit staat niet alleen mooi, maar is ook nog eens goed voor een gezonde lucht. De NASA heeft onderzoek gedaan naar de prestaties van de Chlorophytum en de kamerplant haalt zo ongeveer 95% van benzeen, koolmonoxide, nitraten en formaldehyde uit de lucht. Tip: zet meerdere graslelies bij elkaar voor het beste effect!

Let op! – De graslelie is geen moeilijke plant, maar pas op met direct zonlicht.
Lichtbehoefte – De Chlorophytum Comosum Duo heeft een normale lichtbehoefte en groeit gemakkelijk op een halfschaduw plekje.
Water geven – Geef de Chlorophytum eens per week wat water. Geef water in kleine beetjes..

 

Lees alles over Graslelie verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld