-20%
SALE!
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Coffea Arabica Duo Koffieplanten

Coffea Arabica

Coffea Arabica Duo Koffieplanten

 15,95

Het Coffea Arabica Duo bestaat uit twee Coffea Arabica planten, ook wel bekend als koffieplanten. Deze decoratieve plantjes hebben mooi glimmende…

Lees verder...

 15,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Coffea Arabica Duo bestaat uit twee Coffea Arabica planten, ook wel bekend als koffieplanten. Deze decoratieve plantjes hebben mooi glimmende bladeren en zijn makkelijk te verzorgen.

De Coffea Arabica plant is een perfecte kamerplant voor de koffieliefhebber. Je kunt na verloop van tijd namelijk zelf koffiebonen kweken. Het duurt wel een paar jaar voor er koffiebessen kunnen ontstaan, maar in de tussentijd is het een ideale kamerplant. Met zijn dunne stelen en glimmende bladeren is de koffieplant een plaatje om naar te kijken.

De Coffea Arabica komt van oorsprong uit Ethiopië, waar de plant met gemak zo’n 6 meter hoog wordt. In de woonkamer houdt de koffieplant zich gelukkig een beetje in, maar met goede verzorging kan deze kamerplant alsnog zo’n 2 á 3 meter hoog worden. Is dit je iets te hoog? Dan kun je de Coffea Arabica gewoon snoeien.

Let op! – Bescherm de koffieplant tegen kou en zorg ervoor dat de plant niet op de tocht staat.
Lichtbehoefte – De Coffea Arabica houdt van veel licht maar niet van direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond licht vochtig door de koffieplant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Besproei de plant regelmatig.

 

Lees alles over Koffieplant verzorging!

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld