Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zonDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Weinig

Echeveria Purple Pearl Rozet Succulent

Echeveria Purple Pearl

Echeveria Purple Pearl Rozet Succulent

 7,95

De Echeveria purple pearl is een vetplant met intens paarse bladeren. Deze hebben een parelmoerachtige glans en worden omlijst door…

Lees verder...

 7,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Echeveria purple pearl is een vetplant met intens paarse bladeren. Deze hebben een parelmoerachtige glans en worden omlijst door subtiele, roze bladrand. De Echeveria purple pearl staat bekend om haar schitterende bladeren met parelmoerachtige glans. Zet je deze kamerplant in de zon, dan zul je merken dat de bladeren nóg intenser paars kleuren. Als je de Echeveria goed verzorgt, kan hij meerdere keren per jaar bloeien. Er groeit dan een lange stengel uit het midden van de plant, waaraan kleine, klokvormige bloemetjes groeien.

Vetplanten zoals de Echeveria zijn vrij makkelijk om te verzorgen. Ze kunnen namelijk veel water opslaan in de dikke bladeren, waardoor je de Echeveria purple pearl niet vaak water hoeft te geven.

Let op! – Giet water altijd direct op de aarde, nooit over de bladeren. Als er water op de bladeren belandt kunnen deze mogelijk gaan rotten.
Licht – Zet de Echeveria op een lichte tot zonnige standplaats.
Water geven – Geef een kleine scheut water zodra de potgrond compleet is opgedroogd. Dit komt gemiddeld neer op één keer per week in de zomer en eens per 2 weken in de winter.

Lees alles over Echeveria verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Weinig