Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Epipremnum Shangri-La Godzilla Drakenklimop

Epipremnum Shangri-La Godzilla

Epipremnum Shangri-La Godzilla Drakenklimop

 17,95

De Epipremnum Shangri-La is een klimmende kamerplant. Met zijn gekrulde bladeren is het een buitenbeentje in zijn soort, en dat maakt hem een bijzondere kamerplant.

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Epipremnum Shangri-La Godzilla word ook wel drakenklimop genoemd. Het is een opvallende verschijning, met karakteristiek opgekrulde bladeren. Deze bladeren zijn donkergroen van kleur en hebben aan de achterkant een geribbeld randje. Extra pluspunt: deze bijzondere kamerplant is ontzettend makkelijk te verzorgen.

De Epipremnum komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Zijn naam heeft echter een Griekse afkomst. ‘Epi’ betekent ‘op’, en ‘premnum’ betekent ’stam’. In het wild klimt de Epipremnum langs bomen omhoog en kunnen zijn bladeren wel 1 meter groot worden. Binnenshuis houdt hij zich gelukkig een beetje in. In Nederland zie je deze plantsoort in steeds meer woonkamers verschijnen. Zo is de Epipremnum Aureum een onwijs populaire kamerplant. Om de natuurlijke omgeving na te bootsen kun je de plant het beste tegen een mosstok laten klimmen. Dan zul je zien dat hij grotere bladeren aanmaakt!

 

Let op! – Zet de Epipremnum Shangri-La Godzilla niet op een koude plek of op de tocht. Deze plant is niet giftig voor mensen, maar kan wel voor irritaties zorgen bij huisdieren.

Lichtbehoefte – Een Epipremnum groeit het beste met veel indirect licht, hoewel hij het op een plekje met meer schaduw het ook goed doet.

Water geven – Probeer de grond licht vochtig te houden. In de winter mag de grond tussen gietbeurten in een klein beetje opdrogen.

 

Lees alles over Epipremnum verzorging

 

* Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht