Potmaat: 21 cmHoogte: ± 80 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Ficus Elastica Melany op Stam Rubberboom

Ficus Melany

Ficus Elastica Melany op Stam Rubberboom

 34,95

De Ficus elastica melany is een groene kamerplant met donkere, rubberachtige bladeren. Een veilige keuze! Deze kamerplant is sterk en kan tegen… Lees verder

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Ficus elastica melany is een groene kamerplant met donkere, rubberachtige bladeren. Een veilige keuze! Deze kamerplant is sterk en kan tegen een stootje. De Ficus elastica is een sterke en stoere kamerplant. Hij wordt ook wel rubberboom genoemd vanwege zijn rubberachtige bladeren. Vroeger werd er rubber gewonnen uit de Ficus, maar inmiddels gebruiken ze daar andere planten voor. Kan de Ficus gezellig bij jou in huis komen floreren!

De Ficus komt oorspronkelijk uit Afrika, maar heeft zich ook verspreid naar Zuid-Amerika, Australië en Azië. Er zijn veel verschillende soorten Ficussen, die er ook heel anders uitzien! Elke is uniek. Vroeger was de Ficus een enorm populaire kamerplant, waardoor er ook veel soorten naar Nederland zijn gekomen. Inmiddels heeft de Ficus weer helemaal zijn terugkeer gemaakt en is hij razend populair!

 

Let op! – De Ficus is bij inname giftig voor huisdieren. Zorg er daarom voor dat je de plant op een veilige plek zet!
Lichtbehoefte – De Ficus groeit het beste in indirect licht, maar doet het ook op een plekje met wat minder licht. Bij meer licht zal de plant sneller vertakken.
Water geven – De grond van de Ficus kan het beste licht vochtig blijven, maar mag tussen gietbeurten door best een beetje opdrogen. Voorkom wel natte wortels!

 

Lees alles over Ficus verzorging.

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 80 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht