-18%
Combideal: Combideal

Groen Interieur Plantenbox 4 stuks

Groen Interieur Plantenbox

Groen Interieur Plantenbox 4 stuks

 84,95

Kan jouw interieur wel een groene boost gebruiken? Deze set van 4 diverse, luchtzuiverende kamerplanten tovert jouw interieur helemaal om.

Lees verder...

 84,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Kan jouw interieur wel een groene boost gebruiken? Deze set van 4 diverse, luchtzuiverende kamerplanten tovert jouw interieur helemaal om. Groen Interieur Plantenbox, de naam zegt het al. Deze 4 kamerplanten transformeren jouw interieur in één keer tot een groene oase. Dankzij de rustige, groene tinten van deze planten, passen ze bij elke interieurstijl.

De Groen Interieur Plantenbox bestaat uit de volgende 4 kamerplanten:

Elke plant uit de Groen Interieur Plantenbox heeft een andere groentint en bladvorm. Een diverse set planten dus! Toch hebben de 4 kamerplanten één gemeenschappelijke eigenschap: het zijn stuk voor stuk luchtzuiverende kamerplanten. Ze hebben zelfs het ‘Air so Pure’ label, wat betekent dat het bovengemiddeld luchtzuiverende planten zijn.

Let op! – Geef de kamerplanten altijd direct water op de aarde, en nooit in het midden / in de kroon van de plant. Dit is specifiek van belang voor de varens, aangezien deze kaal kunnen worden in het midden als hier water op komt.
Lichtbehoefte – Zet de Howea en Calathea op een plek in de halfschaduw. De Blauwvaren en Krulvaren kun je zowel in de halfschaduw als op een lichte plek zetten, zolang ze maar niet in direct zonlicht staan.
Water geven – Houd de potgrond van deze kamerplanten constant licht vochtig. Dit doe je door de planten regelmatig een kleine hoeveelheid water te geven. Geef de kamerplanten liever niet een grote hoeveelheid water in één keer, en zorg ervoor dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Deze combideal wordt standaard geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal