Combideal: Combideal

Kantoor Plantenbox 6 stuks

Kantoor Plantenbox

Kantoor Plantenbox 6 stuks

 149,95

Tover jouw kantoor in één keer om met de Kantoor Plantenbox! Stuk voor stuk kamerplanten van formaat, die het kantoor een direct groene… Lees verder

Lees verder...

 149,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Tover jouw kantoor in één keer om met de Kantoor Plantenbox! Stuk voor stuk kamerplanten van formaat, die het kantoor een direct groene uitstraling geven. Planten op kantoor hebben allerlei voordelen! Zo hebben de planten uit de Kantoor Plantenbox allemaal een luchtzuiverende werking, waardoor de luchtkwaliteit erop vooruit gaat. Een groen kantoor maakt je verder productiever, creatiever, en vermindert de kans op ziekteverzuim. De aanwezigheid van planten verbetert namelijk je gemoedstoestand, wat een vitaliserend effect heeft op mensen. En dat zijn nog niet eens alle positieve effecten! Meer weten? Lees alles over de voordelen van een groen kantoor in onze blog.

De Kantoor Plantenbox bestaat uit de volgende kantoorplanten, elk met potmaat 21 (behalve de Calathea):

 

Let op! – Het kan voorkomen dat je ineens een druppel aan het blad van de Monstera of Alocasia ziet hangen. Dit heet guttatie en komt doordat deze kantoorplanten water verdampen via het blad. Zorg ervoor dat de planten niet op een kwetsbare vloer of meubel staan, waar de druppels vlekken achter kunnen laten.
Lichtbehoefte – De meeste planten uit de Kantoor Plantenbox doen het goed op een lichte standplaats met indirect zonlicht. De enige uitzonderingen zijn de Calathea en de Howea, die het liefst op een plek in de halfschaduw staan.
Water geven – Houd de potgrond van deze kamerplanten constant licht vochtig. Dit doe je door de planten regelmatig een kleine hoeveelheid water te geven. Geef de kantoorplanten liever niet een grote hoeveelheid water in één keer, en zorg ervoor dat er geen laag water onderin de pot komt te staan. Dit kun je bijvoorbeeld helpen voorkomen met hydrokorrels.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Deze combideal wordt standaard geleverd exclusief sierpotten. 

Extra informatie

Combideal

Combideal