Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtDiervriendelijk: Niet giftig

Maranta Cat Mustache Maranta NoID

Maranta Cat Mustache

Maranta Cat Mustache Maranta NoID

 39,95

De Maranta NoID heeft nog geen officiële naam, maar wel een hele leuke bijnaam: cat moustache, oftewel kattensnor. Deze bijzondere plant is beperkt leverbaar.  

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met een beetje fantasie lijkt de bladtekening van de Maranta NoID op de snorharen van een kat. Om deze reden wordt deze bijzondere kamerplant ook wel ‘cat moustache’ genoemd.  Het is een bijzondere kamerplant die bijna nergens te vinden is!

Oorspronkelijk komen Maranta’s uit Brazilië. Hier kruipen ze over de bodem van het tropisch regenwoud. Hoewel veel mensen ze als hangplanten houden, zijn het dus eigenlijk echte kruipers! Doordat Maranta’s van nature in de schaduw van andere planten en bomen groeien, staan ze het liefst op een schaduwrijk plekje. Hoewel Maranta’s in het wild het liefst in de schaduw staan, kunnen ze best een plek met wat meer licht verdragen, zolang ze er maar langzaam aan wennen. Met meer licht groeien Maranta’s sneller en wordt de bladtekening beter zichtbaar.

Let op! – Bij teveel licht of te weinig water zullen de bladeren van de Maranta NoID opkrullen.

Lichtbehoefte – Maranta’s zijn echte schaduwplanten. Let wel op dat je de plant niet te donker zet, dan verliest hij namelijk zijn bladtekening.

Water geven – Geef de Maranta NoID kleine beetjes lauw warm water. Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft, maar dat er geen laagje water in de pot blijft staan.

Lees alles over Maranta verzorging

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Diervriendelijk

Niet giftig