BESTSELLER
-23%

Chinees Lantaarnplantje & Erwtenplantje Duo

Na geregeld aanvragen te krijgen over deze plantjes in kleine uitvoering is hier dan de package met het erwtenplantje en het Chinees lantaarnplantje (Ceropegia woodii) samen.

Potmaat: 8 cmHoogte: 10 cmStandplaats: Halfschaduw

Lees verder...

16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €50,-

Klantbeoordeling: 8.8

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Mini erwtenplanjet en het Chinese Lantaarnplantje is eindelijk verkrijgbaar in een duo. Na geregeld aanvragen te krijgen over deze plantjes is hier dan de package met het erwtenplantje en het Chinees lantaarnplantje (Ceropegia woodii) samen. Het zijn leuke decoratieve plantjes en deze kleine potmaat maken de plantjes geschikt om ze op een boekenkast, wandkast of boekenplank te zetten. De plantjes hebben een potmaat met een diameter van 8cm. Het zijn succulenten die graag op een warme en lichte standplaats moeten staan.

De slierten kunnen erg lang worden en de planten doen het beter als ze weinig water krijgen. Pas zodra de potgrond helemaal droog is een klein beetje water toedienen. Teveel water is de meest voorkomende oorzaak dat deze plantjes het niet redden. In de zomermaanden eenmaal per maand wat voeding meegeven.

Extra informatie

Potmaat

8 cm

Hoogte

10 cm

Standplaats

Halfschaduw