-23%
Potmaat: 8 cmHoogte: ± 10 cmStandplaats: HalfschaduwWaterbehoefte: Weinig

Mini Chinees Lantaarnplantje & Erwtenplantje Duo

Chinees Lantaarplantje Erwtenplantje

Mini Chinees Lantaarnplantje & Erwtenplantje Duo

 16,95

Na geregeld aanvragen te krijgen over deze plantjes in kleine uitvoering is hier dan de package met het erwtenplantje en het Chinees lantaarnplantje (Ceropegia woodii) samen. Let op! De plantjes worden geleverd zonder sierpotjes.

Lees verder...

 16,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Het Mini erwtenplanjet en het Chinese Lantaarnplantje is eindelijk verkrijgbaar in een duo. Na geregeld aanvragen te krijgen over deze plantjes is hier dan de package met het erwtenplantje en het Chinees lantaarnplantje (Ceropegia woodii) samen. Het zijn leuke decoratieve plantjes en deze kleine potmaat maken de plantjes geschikt om ze op een boekenkast, wandkast of boekenplank te zetten. De plantjes hebben een potmaat met een diameter van 8cm. Het zijn succulenten die graag op een warme en lichte standplaats moeten staan.

De slierten kunnen erg lang worden en de planten doen het beter als ze weinig water krijgen. Pas zodra de potgrond helemaal droog is een klein beetje water toedienen. Teveel water is de meest voorkomende oorzaak dat deze plantjes het niet redden. In de zomermaanden eenmaal per maand wat voeding meegeven.

Let op! De plantjes worden geleverd zonder sierpotjes.

Extra informatie

Potmaat

8 cm

Hoogte

± 10 cm

Standplaats

Halfschaduw

Waterbehoefte

Weinig