Hoogte: ± 30 cmStandplaats: HalfschaduwDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Monstera Adansonii in Bolglas

Monstera Adansonii in Bolglas

Monstera Adansonii in Bolglas

 28,95

De Monstera adansonii in bolglas laat zich van alle kanten zien! Doordat deze kamerplant in een vaas groeit, kun je – naast de bijzondere bladeren – ook de wortels bewonderen.

Lees verder...

 28,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Monstera adansonii in bolglas laat zich van alle kanten zien! Doordat deze kamerplant in een vaas groeit, kun je – naast de bijzondere bladeren – ook de wortels bewonderen. Deze Monstera adansonii groeit in een vaas; een groeiwijze die ook wel hydroponie wordt genoemd. Je kunt het wortelstelsel van de kamerplant steeds groter zien worden in het water. Een mooi en bijzonder geheel, dat ook nog eens makkelijk is om te verzorgen.

De Monstera adansonii wordt ook wel Monki Mask genoemd. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn bijzondere bladeren met gaten (gatenplant). Ideaal als masker voor een passerende aap! Deze Monstera is net iets anders dan de gemiddelde hydroponie plant. Dit komt doordat deze Monstera eerst in de hoogte groeit, maar na verloop van tijd tot een hangplant transformeert. Zijn geperforeerde blaadjes en stengels zullen dan langs de vaas naar beneden draperen. Een andere bijnaam van deze plant is de rimpelgatenplant. In plaats van inkepingen in het blad, zoals bij de Monstera Deliciosa, heeft de Adansonii echt gaten in het wat rimpelige blad.

Deze hydroponie plant wordt kant en klaar geleverd, inclusief bolglas vaas en kurk. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen. En een mooi plekje uitzoeken natuurlijk!

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof. De Monstera is giftig voor huisdieren en kleine kinderen. 
Lichtbehoefte –
Deze plant in vaas staat het liefst in de halfschaduw of op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet de Monstera nooit in direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water eens in de twee weken. Til de kurk een klein beetje op en giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Monstera verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld