Potmaat: 9 cmHoogte: ± 18 cmWaterbehoefte: Gemiddeld

Musa Variegata Musa Dwarf Cavendish

Musa variegata

Musa Variegata Musa Dwarf Cavendish

 94,95

De Musa Variegata is een ontzettend zeldzame plant, met zijn bonte bladeren is dit een echte eyecatcher! Voor de plantenverzamelaar is deze bijzondere kamerplant een echt collectors item.

Lees verder...

 94,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Musa variegata is een bijzondere plant die bijna nergens verkrijgbaar is. De nieuwe bladeren zijn donkergroen met lichtgele variegatie, die langzaam vervagen naar lichtgroen. Dit geeft een mooi contrast tegen de donkerbruine vlekken die deze plant van nature heeft. Deze plant groeit ontzettend snel en zijn bladeren kunnen enorm worden! Hoewel de groene variant van de Musa Dwarf Cavendish (bananenplant) inmiddels menig huishouden opfleurt, geeft deze variant nog een éxtra tropisch gevoel aan je plantencollectie.

De bananenplant komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, maar heeft zich vanwege zijn bananen verspreid over meerdere tropische gebieden. Thuis zal deze plant niet snel bananen krijgen, maar zijn bonte bladeren maken dit helemaal goed.

 

Let op! – De bonte delen van de Musa zijn extra gevoelig, omdat die geen fotosynthese kunnen omzetten. Daarom is het van belang de plant genoeg licht, voeding, water en luchtvochtigheid te geven.

Lichtbehoefte – Zet de Musa plant op een zeer lichte plek met indirect zonlicht.

Water geven – Houd de potgrond constant vochtig – maar niet nat! Dit doe je door de Bananenplant regelmatig kleine beetjes water te geven.

 

Lees alles over Musa verzorging.

 

*De geleverde plant kan verschillen van de plant afgebeeld op de product foto’s, maar heeft vergelijkbare variegatie.

**Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

 

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 18 cm

Waterbehoefte

Gemiddeld