Hoogte: ± 100 cmKleur: Potmaat: 24 cm

Paradijsvogelbloem (Strelitzia Reginae) – P 24 cm

Strelitzia Reginae

Paradijsvogelbloem (Strelitzia Reginae) – P 24 cm

 49,95

De Strelitzia Reginae is een hippe interieurplant. De Paradijsvogelbloem heeft zijn naam te danken aan de prachtige bloemen die hij in de natuur produceert. Deze hebben de vorm van een kleurrijke vogelkop. Deze luchtzuiverende kamerplant mag niet ontbreken in jouw urban jungle.

Lees verder...

 49,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Paradijsvogelbloem is een luchtzuiverende, groene kamerplant. Hij heeft zijn naam te danken aan de prachtige bloemen die hij in de natuur produceert. Deze hebben de vorm van een kleurrijke vogelkop. Binnenshuis of in de tuin bestaat er een kleine kans dat deze exotische plant tot bloei komt. Deze Paradijsvogelbloem is 5 tot 10 jaar oud. Houd er rekening mee dat de buitenste bladeren en randen na verloop van tijd bruin kunnen worden. Dit is een geheel normaal, natuurlijk proces. Je kunt de bruine randen verwijderen door deze af te knippen, of het hele blad verwijderen. Dit doe je door de bladstengel ca. 2 cm boven de kern af te snijden.

Zet de Paradijsvogelbloem op een zeer lichte plek, en houd de potgrond licht vochtig. Mocht je ervoor kiezen om de plant buiten te zetten, haal deze dan naar binnen zodra het koud begint te worden. De plant moet licht, droog en koel overwinteren. Goed om te weten: de Paradijsvogelbloem geeft een seintje zodra hij teveel water krijgt. Dan ontstaan er bruine vlekken op het blad. Zie je witte vlekken op het blad? Dat is geen probleem. Dit is slechts de kalk die de plant afstoot, en kun je gewoon verwijderen met een doek.

Extra informatie

Hoogte

± 100 cm

Kleur
Potmaat

24 cm