Potmaat: 12 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Philodendron Brandtianum

Philodendron Brandtianum

Philodendron Brandtianum

 29,95

De Philodendron Brandtianum is een bijzondere, klimmende kamerplant. Met zijn hartvormige, zilver-glanzende bladeren springt de plant direct in het oog. Extra pluspunt: deze bijzondere kamerplant is onwijs makkelijk te verzorgen.

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Brandtianum is een unieke, veelzijdige kamerplant. Zijn olijfgroene bladeren hebben zilveren en witte vlekken. Qua groeiwijze is het een diverse kamerplant, die zowel een hangplant als een klimplant is. Zonder ondersteuning zullen zijn bladeren steeds meer gaan hangen. Bied je wel ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een mosstok, dan klimt de Philodendron Brandtianum mooi omhoog. Dit is een goede manier om de natuurlijke leefomgeving van deze plant na te bootsen. Hoe je de Philodendron ook laat groeien, deze plant zal zich altijd nuttig maken in huis. Alle Philodendrons zijn namelijk luchtzuiverende planten. Ze filteren schadelijke stoffen uit de lucht, die uiteindelijk weer worden afgebroken door de wortels.

De Philodendron Brandtianum komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en is in de tropische regenwouden nog overvloedig te vinden. De plant groeit vanuit een zaadje uit de grond of op andere planten met behulp van zijn luchtwortels. Met de juiste omstandigheden kunnen de bladeren van de Brandtianum enorm worden!

 

Let op! – Bij inname is de Philodendron giftig, dus pas op met kleine kinderen of huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet de Brandtianum op een plek met veel indirect zonlicht. Op een plekje met wat meer schaduw zal hij minder snel groeien en kleinere blaadjes vormen. Een plekje bij een raam op het noorden of oosten is dus perfect!

Water geven – Zorg ervoor dat de grond licht vochtig blijft. Als de bovenste twee centimeter van de potgrond droog is, dan heeft hij weer een slok water nodig. Als de bladeren opkrullen en gaan hangen dan heeft de plant dorst!

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

 

*Als de temperatuur onder de 5 graden ℃ daalt wordt deze plant van een gratis heatpack voorzien. Deze wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd. De heatpack verwarmt je plant tot 40 uur lang, waardoor deze ook met koude temperaturen veilig wordt geleverd.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht