Potmaat: 9 cmHoogte: ± 15 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Philodendron Florida Ghost

Philodendron Florida Ghost

Philodendron Florida Ghost

 29,95

De Philodendron Florida Ghost dankt zijn naam aan de vorm en kleur. De nieuwe bladeren beginnen wit, maar verkleuren langzaam naar groen. Dit maakt deze plant éxtra bijzonder!

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Florida Ghost is een bijzondere kamerplant, vanwege zijn uiterlijk en naam. De nieuwe bladeren van de planten zijn wit, die langzaam verkleuren naar groen. De vorm van het blad lijkt in de jonge vorm een beetje op een spook. Naarmate de plant zijn volwassen vorm aanneemt, worden de inkepingen dieper.

In het regenwoud van Zuid-Amerika klimt de Philodendron Florida Ghost met behulp van andere planten. Hoewel veel planten hun luchtwortels de grond in sturen, is de Philodendron een echte klimmer. Om deze reden is de plant ontzettend geschikt voor terraria of paludariums, maar hij doet het ook goed aan een mospaal.  Zowel in het wild als in je woonkamer kunnen de prachtige bladeren een indrukwekkende grootte krijgen!

 

Let op! – Vanwege zijn tropische achtergrond heeft de Philodendron Florida Ghost graag een plekje met een luchtvochtigheid boven de 50%. Om de luchtvochtigheid plaatselijk te verhogen kun je een kleine luchtbevochtiger neerzetten, of de sierpot van de plant op een schaaltje met hydrokorrels en water zetten.

Lichtbehoefte – Een plek met veel indirect licht maakt deze plant helemaal gelukkig, en onder de juiste omstandigheden is het een snelle groeier.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond luchtvochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien.

 

Lees alles over Philodendron verzorging.

 

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 15 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht