Potmaat: 15 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Halfschaduw

Philodendron Scandens Brasil

Philodendron Scandens Brasil

Philodendron Scandens Brasil

 18,95

De Philodendron scandens Brasil is een sterke en makkelijke klimplant met opvallende bladeren. Deze groene bladeren hebben mooie gele strepen…

Lees verder...

 18,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Kan goed gecombineerd worden met:

Beschrijving

De Philodendron scandens Brasil is een sterke klimplant met opvallende bladeren. Deze groene bladeren hebben gele strepen die mooi in elkaar overlopen. Het is een sterke, snel groeiende klimplant. Van oorsprong komt de kamerplant uit de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Hier klimt de Philodendron scandens Brasil via bomen omhoog. En het is precies deze groeiwijze waar de naam ‘Philodendron’ vandaan komt! In het Grieks betekent philo namelijk ‘houden van,’ en dendron betekent ‘boom’. Een boomknuffelaar pur sang dus, de Philodendron.

Om te kunnen klimmen, heeft de Philodendron scandens Brasil wel wat ondersteuning nodig. Denk bijvoorbeeld aan klimplanten accessoires zoals een plantensteun of plantenpaal.

Let op!  – De Philodendron scandens Brasil heeft een hoge luchtvochtigheid nodig. Zet de klimplant daarom nooit in de buurt van een radiator, aangezien de luchtvochtigheid hier erg laag is.
Lichtbehoefte  – Plaats de Philodendron scandens Brasil in de halfschaduw of op een plek met indirect zonlicht.
Water geven  – Houd de potgrond licht vochtig door de klimplant regelmatig een beetje water te geven. Zorg voor een goede afwatering en besproei de kamerplant regelmatig.

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Halfschaduw