Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Normaal daglicht

Philodendron White Princess

Philodendron White Princess

Philodendron White Princess

 24,95

De Philodendron White Princess is momenteel een van de meest gewilde zeldzame planten! De prachtige variegatie inhet blad, roze strepen in de stelen en grote bladeren maken deze plant een echte must have voor de echte plantenverzamelaar.

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron White Princess is een bijzondere verschijning. Deze kamerplant is momenteel een van de meest gewilde zeldzame planten! De prachtige variegatie op het blad, roze strepen in de stelen en grote bladeren maken deze plant een echte must have voor de echte plantenverzamelaar.

Deze plant lijkt erg op de Philodendron White Wizard en Philodendron White Knight, maar onderscheid zich door roze delen in de stengel. De Philodendron White Knight heeft witte delen in de stengels en de White Knight heeft bruin/paarse delen in de stam. Door de bladeren met variegata is deze plant iets lastiger te kweken dan andere planten. De Philodendron White Wizard kan namelijk minder fotosynthese uitvoeren door de witte delen in het blad. Daardoor groeit deze plant langzamer dan andere planten en zijn er maar beperkte aantallen aanwezig van deze plant.

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet deze bijzondere kamerplant op een plek met indirect zonlicht. De Philodendron staat het liefst in de halfschaduw. Te weinig licht kan er echter voor zorgen dat de variegatie minder aanwezig wordt.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien. We raden aan een schaaltje water onder de plant te zetten om de luchtvochtigheid op peil te houden.

 

Lees alles over Philodendron verzorging

 

*Let op! Alle planten zijn verschillend en kunnen afwijken van de foto. Alle planten hebben voldoende wit in de stam en bladeren.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Normaal daglicht