Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtWaterbehoefte: GemiddeldDiervriendelijk: Licht giftig

Philodendron White Wizard

Philodendron White Wizard

Philodendron White Wizard

 19,95

De Philodendron White Wizard is een zeldzame plant! De prachtige witte variegatie op het blad in contrast met de donkere grote bladeren maken deze plant een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar.

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron White Wizard is een bijzondere verschijning. De prachtige witte variegatie op het blad in contrast met de groene bladeren maken deze plant een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar. Deze kamerplant lijkt erg op de Philodendron White Princess en Philodendron White Knight, maar onderscheid zich door groene stengels met af en toe een witte streep. De Philodendron White Princess heeft roze delen in de stengels en de White Knight heeft bruin/paarse delen in de stam.

Vanwege zijn tropische achtergrond staat de Philodendron White Wizard graag op een plek met een hoge luchtvochtigheid. Dit houd je in stand door een schaaltje water onder je  plant te zetten of – nog beter – met een luchtbevochtiger. Doordat dit water verdampt, profiteert jouw Philodendron White Wizard van een hogere luchtvochtigheid.

Let op! – Bij inname kan de Philodendron licht giftig zijn voor kinderen en huisdieren.

Lichtbehoefte – Zet deze bijzondere kamerplant op een plek met indirect zonlicht. De Philodendron staat het liefst in de halfschaduw. Te weinig licht kan er echter voor zorgen dat de variegatie minder aanwezig wordt.

Water geven – Zorg ervoor dat de grond luchtvochtig blijft. Het is belangrijk dat de grondmix erg luchtig is, zodat de wortels genoeg ruimte krijgen om te groeien.

Lees alles over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Waterbehoefte

Gemiddeld

Diervriendelijk

Licht giftig