-11%
SALE!
Potmaat: 12 cmHoogte: ± 20 cmDiervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Normaal daglicht

Pilea Peperomioides Duo Pannenkoekplanten

Pilea Peperomioides Duo

Pilea Peperomioides Duo Pannenkoekplanten

 22,95

Het Pilea Peperomioides Duo bestaat uit twee pannenkoekplanten, ook wel bekend als Pilea peperomioides. Deze retro kamerplant is makkelijk om te verzorgen, groeit…

Lees verder...

 22,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Pilea Peperomioides Duo bestaat uit twee pannenkoekplanten, ook wel bekend als Pilea peperomioides. Deze retro kamerplant is makkelijk om te verzorgen, groeit snel en maakt kant en klare stekjes aan!

De Pilea peperomioides (pannenkoekplant) heeft een echte comeback gemaakt sinds de jaren ’70. Nu de retro stijl weer populair is, kon deze iconische jaren ’70-kamerplant niet achterwege blijven. De Pilea peperomioides wordt dankzij de ronde blaadjes ook wel Pannenkoekplant genoemd.

De pannenkoekplant komt van oorsprong uit China. In 1946 nam een Zweedse missionaris de plant mee naar Europa. Hieraan heeft de Pannenkoekplant zijn andere bijnamen te danken: Chinese missionary plant en Chinese money plant. Echt geld zal helaas nooit aan dit Pilea Duo groeien, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Deze twee kamerplanten zijn namelijk een echte stekjesmachines: de babyplantjes groeien direct uit de aarde. Pot deze over in andere potjes, en voor je het weet heb je een hele Pilea-familie in huis.

Let op! – Hangen de bladeren slap of verkleuren ze? Dan heeft de Pilea waarschijnlijk te veel water gehad. Laat de kamerplant dan uitlekken, en geef in het vervolg minder water.
Lichtbehoefte – De Pannenkoekplant staat het liefst op een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Geef de Pilea wekelijks een beetje water. Genoeg om ervoor te zorgen dat de grond niet uitdroogt in de tussentijd, maar ook niet te veel.

 

Lees alles over Pannenkoekplant verzorging.

Op zoek naar een andere pannenkoekenplant? Kijk op onze pagina pannenkoekenplant kopen.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 20 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Normaal daglicht