Plantengeleiders Plastic - Transparant - 8 stuks

Met deze plantengeleiders kunnen jouw klimplanten de hele ruimte door klimmen! Bijvoorbeeld langs de muur of een schouw. Zo creëer je een prachtig, botanisch effect! 

Lees verder...

5,95

Bekijk winkelwagen

Gratis verzenden vanaf €50,-

Klantbeoordeling: 8.8

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met deze plantengeleiders kunnen jouw klimplanten de hele ruimte door klimmen! Bijvoorbeeld langs de muur of een schouw. Zo creëer je een prachtig, botanisch effect! Gebruik deze plantengeleiders om jouw klimplant de kamer door te leiden, precies hoe jij het wilt. De zelfklevende plantenclips zijn makkelijk in gebruik. Het plastic bindmateriaal is doorzichtig, en ziet er dus op elke muur subtiel uit.  

Gebruiksaanwijzing plantgeleiders: 

  • Bepaal hoe je jouw plant wilt laten klimmen. Misschien wil je hem rondom een meubel of accessoire laten klimmen, zoals een kast of spiegel. Of wellicht heb je altijd al een groene muur willen hebben, met sierlijke klimplanten.   
  • Bevestig de eerste plantengeleider en leid jouw klimplant hier doorheen. Om de plek van elke volgende plantgeleider te bepalen, kun je het beste de klimplant ondersteunen met een vinger, om te kijken waar dit het mooist zou staan – en waar de plant voldoende ondersteuning krijgt.  
  • Groeit jouw plant lekker door, en begint het uiteinde van de ranken te hangen? Dan kun je weer een nieuwe plantclip aan de muur plakken.