Hoogte: ± 20 cmPotmaat: 15 cm

Senecio Mikanioides – P 15 cm

Senecio Mikanioides

Senecio Mikanioides – P 15 cm

 17,50

De Senecio Mikanioides is de perfecte aanwinst voor ieder eigenzinnig interieur. Bovendien heb je er nauwelijks omkijken naar. Als vetplantje is de Senecio heel makkelijk om te verzorgen.

Lees verder...

 17,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Senecio Mikanioides is een hangplant waar je naar blijft kijken. De bovenkant van het blad toont een sierlijke patroon van allerlei tinten groen. De onderkant heeft een diep-paarse tint. Er bestaan allerlei verschillende soorten Senecio’s. Meest bekend is de Senecio Rowleyanus, oftewel, het Erwtenplantje. De Senecio Mikanioides daarentegen, is minder bekend en heel zeldzaam. Dit, in combinatie met zijn opvallende look, maakt deze Senecio tot de perfecte aanwinst voor ieder eigenzinnig interieur. Bovendien heb je er nauwelijks omkijken naar. Als vetplantje is de Senecio heel makkelijk om te verzorgen.

Geef de Senecio Mikanioides pas water wanneer de potgrond uitgedroogd is. En zorg er bij de watergift voor dat de kamerplant geen ‘natte voetjes’ krijgt: daar kan hij heel slecht tegen. Liever te weinig dan teveel water dus. De standplaats maakt weinig uit. Donker, licht of matig zonnig: de Senecio vindt het allemaal prima.

Extra informatie

Hoogte

± 20 cm

Potmaat

15 cm